header

Barefoot cipők

A barefoot magyarul „mezítlábas” cipők lényege, hogy újra úgy járjunk, mint régen.A barefoot cipők azért lettek kifejlesztve, hogy a gyermekek visszatérhessenek gyökereikhez és lábaik szabadon fejlődhessenek, erősödhessenek. A mai cipők, amik sokszor szűkek, nem tesznek jót a lábujjaknak, a túl nagy alátámasztás, kipárnázás pedig nem hagyja az izmokat helyesen fejlődni.

Az emberek nem mindig viseltek cipőt- történelmünk jelentős részét mezítláb tettük meg.A barefoot cipők a „sima” cipők minimalista változatai. Bár van egy talpuk, külső anyagaik, sokkal vékonyabbak és könnyebbek, mint normál társa

​Ez azt jelenti, hogy a felépítésük is különbözik, mutatjuk miben:

1. Magasított sarok: A sima cipőknek nagyon sokszor emelt sarok része van, ami az egész testünket arra kényszeríti, hogy ezt az emelést ellensúlyozva hátrafelé dőljön, ami az egész testtartásunkat elrontja.

2. Minimális párnázás: Ha kipárnázott cipőt viselünk, ez okozhatja, hogy járás és futás közben túlzottan felfelé tartjuk a sarkunkat. Ez nem a normális helyzete a láb

3. Ultravékony talp: A vékony talp segít, hogy a talp jobban érzékelje a környezetét. A lábunk alapvető módon ugyanolyan komplex érzékeléssel rendelkezik, mint a tenyerünk. A cipők vastag talpa megakadályozza, hogy rendesen érezzük a földet a talpunk alatt.

4. Rugalmas anyagösszetétel:A normál cipők megakadályozzák, hogy a láb úgy mozogjon, ahogy mezítláb tenné.
5. Széles orr: A normál cipőkben sokszor előforduló keskeny orr, összepréseli a lábujjakat, ami hosszú idő után gondot okozhat a lábujjak egészséges fejlődése szempontjából. A széles orrú barefoot cipőkben a lábujjak jobban el tudnak terülni.

6. Minimális sarokmerevítés: Egy egészséges lábnak nincs szüksége erős tartásra. A láb izmai, szalagjai, csontjai megfelelően tudnak mozogni külső behatás nélkül is.

Ezeket figyelembe véve miben tud segíteni nekünk a barefoot cipők viselése?

​A legfontosabb, hogy segíti a megfelelő járásmód kialakítását, javíthatja a tartást és megakadályozhatja a gerincproblémáka


Tájékoztató

Ponte20

Gyermekeink lábát számos folyamatosan fejlődő csont, izom és ínszalag teszi oly rugalmassá és ellenállóvá, hogy képes legyen megfelelni a mindennapok kihívásainak.

Attól az időszaktól, amikor a kisgyermek feláll, a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A kisgyermek a belső talp élre terhelve lépeget. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik.

A láb fejlődéséhez nagyon fontos az izomzat erősítése, rendszeres lábtorna, mezítláb járás a szabadban, természetes, ingerlő talajon. Mindez aktivizálja, erősíti az izmokat. A gyermekláb folyamatos változással fejlődik a felnőtt egészséges lábszerkezet irányába.

Nagyon fontos, hogy gyermekeink mindig a koruknak és a lábuknak megfelelő lábbelit viseljenek. Természetesen, a gyermekek nagy többségének nincs szüksége speciális lábbelire, növekedésük során kellően megerősödnek lábizmaik, ezért testsúlyukat elbírják, és nem alakul ki tartáshiba.

Csak és kizárólag orvosi szakvélemény alapján javasoljuk a Ponte 20 lábbelik viselését, ugyanis egy egészséges lábú gyermeknek nem feltétlenül van szüksége plusz emelésre.

Azonban előfordul, hogy segítenünk kell a lábnak a megfelelő tartás elérésében. A sarok környéki ízületi szalagrendszer és izomzat túlfeszülése ellen a megfelelő cipő támasztéka kell, hogy védje a kis lábat, ezért feltétlenül erősebb kérgű, szilárd tartást biztosító, rugalmas talpú cipőre van szükség. Ehhez nyújt további segítséget a szupinált cipő viselése is.

A szupinálás nem jelent mást, mint a talpak megdöntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.

A Ponte 20 technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el. Ezzel a megoldással és az igazán divatos designnak köszönhetően a gyermek szívesen viseli lábbelijét, ezért lábtartása rövid időn belül eléri a természetes tartást.

A cipők felépítésére jellemző, hogy az orr rész tágas és magas, így az ujjak kényelmesen el tudnak helyezkedni. A lábbeliket valódi, magas minőségű bőrből készítjük, mind a külső és mind a bélés oldalon. A lábbelik kérge megerősített. Ezeknél a cipőknél, speciális kiképzéssel a sarokrész belső éle 5 fokkal meg van emelve.

A Ponte 20 gyerekcipők megoldást kínálnak azok számára, akik fontosnak tartják, hogy gyermekük egészségesebb gyerekcipőben járjon, és ezzel hozzájárulnak gyermekük lábának egészséges fejlődéséhez.


Tájékoztató

D.D.step

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A D.D.Step cipők forgalmazóiként elmondhatjuk, hogy kiváló minőségű lábbeliket kínálunk a totyogók és gyermekek számára. Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont, melyet termékeink tervezésekor figyelembe veszünk.
Az aktuális  divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek boldogan végzik a mindennapi tevékenységeiket.
A D.D.Step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Cipőink többségét 3D varrástechnológia alkalmazásával készítjük, így minimálisra csökkentjük a ragasztó használatát, ezzel minimálisra csökkentjük a vegyi anyagok használatát is.

ALAPANYAGOK

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP

A D.D.Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

MINŐSÉGI BŐR FELSŐRÉSZ

Minden D.D.Step termék valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM

Cipőink lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

MEGERŐSÍTETT KÉREG

Cipőinknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot.

TALPBETÉT

Gyerekcipőink alkotórészeihez magas minőségi elvárásoknak megfelelő alapanyagokat használunk. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Mindig nagy figyelmet fordítottunk termékeink kimagasló minőségére. Számunkra fontos, hogy a következő generációk számára egészséges környezetet biztosítsunk. Cipőink minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetünk a károsanyag-mentességre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagok kizárására a gyártás során (az Európai Uniós szabványoknak megfelelően). Termékeink minőségét rendszeres laboratóriumi ellenőrzésekkel biztosítjuk. A D.D.Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.
Termékeinket 100%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagoljuk, így is próbáljuk óvni környezetünket, védeni az erdőket.


D.D.Step cipőkről

Információ a D.D.Step cipőkről


1. Vászoncipők
C0 verzió: gumitalp, 3D-s varrás-PRÉMIUM KOLLEKCIÓ
CSG&CSB verzió: PVC talp
 
 2. Villogó led fény: Az „élettartama” akár 400ezer villogás. (A led fényének élettartama függ a használattól. A fényt nem lehet cserélni vagy feltölteni. A világítás elektromos áramkörrel van felszerelve. Nem szabad esőben vagy nedves körülmények között használni.)

A LED fény kikapcsolható!
Talpon és felsőrészen is megtalálható már a led-díszítés.
 
3. BAREFOOT kollekció –Extra puha, rugalmas talp. Segít a gyermek lábaknak, izmoknak megfelelően fejlődni. Már vászoncipőkön is!
Talp jelölése: 063 (25-36), 070 (20-25) és 073 (20-31).

4. D.D Step SPORTCIPŐK. – extra könnyű talp, nagy teherbírás,egyszerű design.
Már LED világítással is!
 
5. Kocsicipők  – 6 hónapos kortól 24 hónapos korig kínálunk kiscipőt a gyermekeknek.

6. Reflektív felületek több modellen is, a gyermekek biztonságáért. Főleg a sötét őszi-téli időben hasznos, hogy visszaveri a fényt a gyermek cipője.
 
7.Fluoreszkáló- GLOW IN THE DARK kollekció: A talp anyaga elnyeli a különböző hullámhosszúságú sugárzásokat a nap folyamán (Nap) és később ennek segítségével “világít”,fluoreszkál. Mivel ez a folyamat öngerjesztő, nincs semmi megkötés arra vonatkozóan, hogy az anyag mennyi ideig működik, nem igényel semmilyen áramkört és nyugodtan lehet vizes időben is használni.
 
8.Aqua-tex: Akár -25 fokig viselhető, meleg gyapjú béléssel,vízzáró réteggel és alumíniummal. Az extra könnyű talp még nagyobb kényelmet biztosít viselője számára.
Új, átszervezett AQUATEX sorozatunk van, hogy megfeleljen a különböző időjárási körülményeknek és hőmérsékleti igényeknek.
F079
Vízálló
Műszőrme bélés és talpbetét
Beépített hidegszigetelt és ütéselnyelő középtalp
Könnyű feltenni
5c és -10c közötti hőmérsékletre tervezték

Őszi modellek:
Vízálló
Légáteresztő membrán bélés
Bőr kivehető talpbetét
Teljes bőr felsőrész
10-0c-ig tervezték

Téli modellek:
Vízálló
Gyapjú bélés és talpbetét
5c-től -20c-ig tervezték

 
9. Ponte20: ÚJ 3D-s varrástechnológiával készült talpak. Rugalmasabb,tartósabb talp.
 
1. Canvas shoes: We have two kinds, one PREMIUM and the other REGULAR. Both with leather insole.
The PREMIUM is on D.D Step outsoles.
 
2: LED: All LED lights are designed to have lifetime 400K flashes. (Please do not use it in rain)!
The LED light has a switch function, so it could be a regular shoe, depending on the kid’s liking.
 
3. BAREFOOT collection: Ultra-thin rubber soles lets the kids’ feet feel the ground and the natural movement during walking and running, while keeping their feet protected. The outsole is very flexible, It helps the kid’s feet to grow strong naturally.
THIS IS THE MOST FLEXIBLE AND SOFTEST OUTSOLE WE HAVE.
 
4. Sport shoes: Built on lightweight outsoles,simple design, water-repellent.
Now with LED light!
 
5. Softsole collection. Pre-order ONLY. Minimum order 6 pairs, sizes can be chosen individually.
 
6. Reflective materials on numerous shoes: Reflective materials are always our favourite materials especially for autumn and winter with short daylight time. Increasing the visibility of the kid’s while running around.
 
7. LUMINOUS – GLOW IN THE DARK collection: This is a brand new collection.The length of luminous is subject to the absorption of UV, so there is not battery included, this could be used even in rain.
 
8. AQUA-TEX :is a membrane technology keeping the shoe interior dry while letting out the moisture from inside. These shoes can be worn even in -25C, it will still keep the little toes warm.

We have a new reorganised AQUATEX series to fulfill the needs for different weather conditions and temperature.
F079
Waterproof
Artifical fur lining & insole
Built in cold insulated & shock absorption midsole
Easy to put on
Designed for 5c to -10c

Autumn models:
Waterproof
Breathable membrane lining
Leather removable insole
Full leather upper
Designed for 10c to 0c

Winter models: 
Waterproof
Wool lining & insole
Designed for 5c to -20c

 
9. Ponte20: New outsoles with 3D stitch technologie. It’s more flexible, more durable with special designed stiffener.

 

Ikonok jelentése

Ikonok jelentése:

csuszasmentes

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló,nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

cipzar

CIPZÁRAS

Cipzár segítségével könnyű felvenni, levenni.

3d

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA

Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.
A felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökkentjük a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyiségét. Az eredmény tartósabb cipő, kevesebb vegyszerrel.

hajlekony

HAJLÉKONYSÁG

Cipőinkkényelmesek, hajlékonyak, az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

images

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BŐR BÉLÉS

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

borfelso

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ

Cipőink alkotórészei magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból készülnek. Termékeink eredeti, minőségi valódi bőrből készültek, melyek kiváló viselési érzetet és puhaságot biztosítanak.

rezgescsillapito

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT

A rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. Atalpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

kivehetobetet (1)

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Cipőinket magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból gyártjuk. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára és ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát.A cipőben lévő talpbetét kivehető, cserélhető, így könnyű tisztítani, szárítani.

melegbeles

MELEG BÉLÉS

A lábbeli szőrmebéléssel van ellátva, így télen a hideg időben is melegen tartja a gyermek lábát.

thermo

THERMO BÉLÉS

A lábbeli egy speciális thermo béléssel van ellátva, így akár extrém hideg téli időjárásban is védi és melegen tartja viselője lábát.

szupinalt

SZUPINÁLT

Kifelé döntött sarkú cipő. A lábbeli belső talpának kifelé döntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye optimális helyzetbe kerüljön, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.A technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a “normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el.

aquatex

AQUA-TEX

A vízálló lábbeli olyan speciális membrán anyaggal van ellátva, amely felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi be a vizet és nedvességet a cipő belsejébe.

vizlepergeto

VÍZLEPERGETŐ

A lábbeli speciális vízlepergető anyaggal van kezelve, ami a felsőrész bőrén egy védőréteget képez, és a vízcseppek leperegnek a bőrről így akár hosszabb ideig sem ázik át a cipő.

ergonom

ERGONOMIKUS TAPLBETÉT BŐRREL BORÍTVA

Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért, az ergonomikus felépítésű talpbetét borítása is bőrből készül.

 

 

Szupinált cipőkről

Ponte20

Gyermekeink lábát számos folyamatosan fejlődő csont, izom és ínszalag teszi oly rugalmassá és ellenállóvá, hogy képes legyen megfelelni a mindennapok kihívásainak.

Attól az időszaktól, amikor a kisgyermek feláll, a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A kisgyermek a belső talp élre terhelve lépeget. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik.

A láb fejlődéséhez nagyon fontos az izomzat erősítése, rendszeres lábtorna, mezítláb járás a szabadban, természetes, ingerlő talajon. Mindez aktivizálja, erősíti az izmokat.A gyermekláb folyamatos változással fejlődik a felnőtt egészséges lábszerkezet irányába.

Nagyon fontos, hogy gyermekeink mindig a koruknak és a lábuknak megfelelő lábbelit viseljenek. Természetesen, a gyermekek nagytöbbségének nincs szüksége speciális lábbelire, növekedésük során kellően megerősödnek lábizmaik, ezért testsúlyukat elbírják, és nem alakul ki tartáshiba.

Azonban előfordul, hogy segítenünk kell a lábnak a megfelelő tartás elérésében. A sarok környéki ízületi szalagrendszer és izomzat túlfeszülése ellen a megfelelő cipő támasztéka kell, hogy védje a kis lábat, ezért feltétlenül erősebb kérgű, szilárd tartást biztosító, rugalmas talpú cipőre van szükség. Ehhez nyújt további segítséget a szupinált cipő viselése is.

A szupinálás nem jelent mást, mint a talpak megdöntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.

A   technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el. Ezzel a megoldással és az igazán divatos designnak köszönhetően a gyermek szívesen viseli lábbelijét, ezért lábtartása rövid időn belül eléri a természetes tartást.

A cipők felépítésére jellemző, hogy az orr rész tágas és magas, így az ujjak kényelmesen el tudnak helyezkedni. A lábbeliket valódi, magas minőségű bőrből készítjük, mind a külső és mind a bélés oldalon. A lábbelik kérge megerősített.Ezeknél a cipőknél, speciális kiképzéssel a sarokrész belső éle 5 fokkal meg van emelve.

A   gyerekcipők megoldást kínálnak azok számára, akik fontosnak tartják, hogy gyermekük egészségesebb gyerekcipőben járjon, és ezzel hozzájárulnak gyermekük lábának egészséges fejlődéséhez.

 

Tervezés és gyártástechnológia

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA
A D.D.Step cipők forgalmazóiként elmondhatjuk, hogy kiváló minőségű lábbeliket kínálunk a totyogók és gyermekek számára. Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont, melyet termékeink tervezésekor figyelembe veszünk.

Az aktuális divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek boldogan végzik a mindennapi tevékenységeiket.

A D.D.Step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Cipőink többségét 3D varrástechnológia alkalmazásával készítjük, így minimálisra csökkentjük a ragasztó használatát, ezzel minimálisra csökkentjük a vegyi anyagok használatát is.

ALAPANYAGOK
A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP
A D.D.Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

MINŐSÉGI BŐR FELSŐRÉSZ
Minden D.D.Step termék valódi, minőségi bőrből készül. Könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM
Cipőink lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

MEGERŐSÍTETT KÉREG
Cipőinknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot.

TALPBETÉT
Gyerekcipőink alkotórészeihez magas minőségi elvárásoknak megfelelő alapanyagokat használunk. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
Mindig nagy figyelmet fordítottunk termékeink kimagasló minőségére. Számunkra fontos, hogy a következő generációk számára egészséges környezetet biztosítsunk. Cipőink minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetünk a károsanyag-mentességre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagok kizárására a gyártás során (az Európai Uniós szabványoknak megfelelően). Termékeink minőségét rendszeres laboratóriumi ellenőrzésekkel biztosítjuk. A D.D.Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.
Termékeinket 100{6bc7837ce03a3d52d06e66dff8cdc3dbc53562322e06f7c016c20afead9becb0}-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagoljuk, így is próbáljuk óvni környezetünket, védeni az erdőket.